Corona-update: elke dag een vers bereide maaltijd

Vlees op tafel gelegd
Tijdens de corona-crisis blijven we niet bij de pakken zitten: we bereiden elke dag een verse maaltijd, die we gratis aan huis leveren.

Beste klant,

Hopelijk maakt u en uw familie het goed in deze corona-dagen. 
Omdat we regelmatig de vraag kregen, zullen we ook in april elke dag een verse dagmenu blijven bereiden. Van bij ons aan ‘t fornuis, tot aan tafel bij u thuis: voor maar 17 euro heeft u een compleet driegangenmenu.

Leveren doen we gratis in Lier en Koningshooikt, maar afhalen kan ook in onze tijdelijke pop-upwinkel op de hoek van de Aragonstraat en de Mosdijk. 

Op onze website vindt u een compleet overzicht van alle dagmenu’s voor de komende drie weken. Indien gewenst, kan u nu ook online bestellen en betalen, zodat we een contactloze levering kunnen garanderen. 

Onze gerechten zijn eenvoudig op te warmen en worden geleverd tussen 10u30 en 17u30, uiteraard op het door u gewenste moment. Speciale verzoeken? Laat het ons gerust weten!

#SUPPORTYOURLOCAL

Laat het ook zeker weten als het gesmaakt heeft: schrijf een review op Facebook (klik hier) of vertel het voort aan de buren (maar wel op veilige afstand ?): zo steun je ons keukenteam tijdens de corona-crisis! 

Met gezonde groeten en steeds tot uw dienst, 

Team Hof Van Aragon

Graag op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis niets van onze acties.

Ontdek meer over Lier en Hof van Aragon