Feestzalen en catering

Receptie & drinks

Huwelijksfeesten

Familiediners

Catering op verplaatsing

Met meer dan 55 jaar ervaring staat Hof van Aragon bekend voor de kwaliteitsvolle organisatie van uw feest of event, zodat u zorgeloos kan genieten van een onvergetelijke dag! We staan garant voor een transparante en correcte service en denken samen met u mee, zodat we uw event volledig naar uw hand kunnen verzorgen.

Previous
Next

Feesten volgens de traditie

Sinds 1963 staat Hof van Aragon ter beschikking als feestzaal. Of het nu gaat om recepties, banketten of avondfeesten, u vindt bij ons steeds de gepaste zaal én feestformule. Als u kiest voor een uitgebreid avondfeest met buffet (warm en/of koud), een heerlijk diner, een gewone receptie of een buffetreceptie, bent u bij het Hof van Aragon aan het goede adres. Met twee feestzalen en de ideale combinatie van keuken, bediening, interieur en sfeer wordt uw feest in het Hof van Aragon er absoluut eentje om in te kaderen!

Trouwen in een stijlvol kader

Net zoals Filips de Schone (Hertog van Bourgondië) en Johanna van Castilië (Koningin van Aragon) al in 1496 hun huwelijksnacht doorbrachten in de Aragonstraat, kan elk jong paartje nu ook z’n eigen historische dag vieren bij ons. In een sfeer- en stijlvol kader kunnen bruidspaar en ouders er hun genodigden ontvangen. Vooraf bespreken we alles tot in de kleinste details, alleen zo bent u zeker van een vlekkeloos verloop van één van de mooiste dagen uit ow leven.

Previous
Next

Catering aan huis

Liever uw event op verplaatsing? We komen met veel plezier een kwaliteitsvolle catering verzorgen bij uw thuis of op een andere locatie, de gekende Aragon-service uiteraard  inbegrepen.

Graag eens langskomen?

Hof van Aragon heeft verschillende zalen ter beschikking (tot 250 personen) en is na afspraak steeds te bezichtigen. Bij die gelegenheid stellen we u ook gratis en vrijblijvend een offerte voor. Op basis van een all-in prijs per persoon weet u zo op voorhand precies wat uw feest zal kosten. Vraag vrijblijvend info aan via het formulier.