Herfst- & Wildbuffet

Graag nodigen wij u ook dit jaar uit voor ons Herfst- & Wildbuffet, dat naar goede gewoonte plaatsvindt op 31 oktober en 1 november.

Op het menu van ons wildfestijn...

Aperitief (1 glas Schuimwijn – Kirr of fruitsap)

Koude voorgerechten:
Tomaatje met Noordzeegarnaal – Zalm Belle Vue – Gerookte Zalm en Forel met Mimosa en Toast – Mini-Zeevruchtencocktail – Carpaccio Van Hert – Assortiment Wildpasteien met Garnituur – Amuse-glaasjes met Mousse van Eend – Gerookte Eendenborstfilet op Slaatje – Wildpastei in Croute

Soepen:
Pompoenroom met Spekjes en Korstjes – Wildconsommé met Juliennegroentjes – Velouté van Boschampignons

Warme wildgerechten: 
Ardense Hertestoverij met Knolselderpuree –Everzwijngebraad in Dianasaus met Appel met Veenbessen Wijnpeertje en Kroketjes – Krokant gebraden Fazantenfilet in Fine Champagnesaus met Witloof en Winterse Ratatouille

Desserten: 
Gebak – Chocolademousse – Breughelrijstpap met bruine Suiker – Tiramisu – Appel-en Bosvruchtenstrudel met Anglaise saus – Vanille-ijs met Chocoladesaus of warme Bosvruchten – …

aan € 50,00 per persoon (of € 25,00 per kind<12jaar) 
Aperitiefje & Koffie of thee inbegrepen. 
Wijnen, waters en andere dranken niet inbegrepen.

 

Reserveer hier