Naar jaarlijkse traditie organiseert Hof van Aragon ook dit jaar een Herfst-& Wildbuffet. U bent van harte welkom op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november.
De menu luidt als volgt:
Aperitief (1 glas Schuimwijn – Kirr of fruitsap)
~
- Tomaatje met Noordzeegarnaal
- Zalm Belle Vue
- Gerookte Zalm en Forel met Mimosa en Toast
- Mini-Zeevruchtencocktail
- Carpaccio Van Hert
- Assortiment Wildpasteien met Garnituur
- Amuse-glaasjes met Mousse van Eend
- Gerookte Eendeborstfilet op Slaatje
- Wildpastei in Croute
~
Pompoenroom met Spekjes en Korstjes – Wildconsommé met Juliennegroentjes – Velouté van Boschampignons
~
- Ardense Hertenstoverij met Knolselderpuree,
- Everzwijngebraad in Dianasaus met Appel met Veenbessen Wijnpeertje en Kroketjes
- Krokant gebraden Fazantenfilet in Fine Champagnesaus met Witloof en Winterse Ratatouille
~
Desserten:
- Gebak
- Chocolademousse
- Breughelrijstpap met bruine Suiker
- Tiramisu
- Appel-en Bosvruchtenstrudel met Anglaise saus
- Vanille-ijs met Chocoladesaus of warme Bosvruchten –
(koffie inbegrepen, alle andere dranken exclusief)
aan €42,00 per persoon (of €21,00 per kind onder 12 jaar)
Reserveer op de pagina van het zondagsrestaurant: klik hier.